Bună, eu sunt

Florin Catrinoi

Sunt fotograf nunta Focsani.  Eu împreună cu încă 2 colegi, oferim servicii de fotografie si filmare nunta, ședințe foto TRASH THE DRESS, precum și fotografie de nuntă, fotografie de botez sau fotografie de eveniment.

Chiar dacă sunt un fotograf nunta Focsani,  eu și împreună cu colegii mei, suntem dispuși să călătorim în țară și în afara ei.

Înainte de a fi fotograf, sunt soț și tatăl a 2 fetițe care îmi luminează viața, ceea ce mă face să o vad în toată splendoarea ei.  Faptul că am o familie minunată îmi dă o motivație deosebită pentru tot ceea ce fac, iar rezultatele nu se lasă așteptate. Fotografiez pentru mine, fotografiez pentru familia mea și nu în ultimul rând fotografiez pentru tine și acest lucru mă determină să observ acele lucruri care se întâmplă și pot spune o poveste prin imaginile captate de mine.

Fiecare moment din ziua nunții tale te face să treci cu vederea mii de emoții nespuse, gânduri și amintiri ce devin neprețuite odată cu trecerea timpului. Eu te pot ajuta și îți garantez că fotografiile și filmul de la nunta ta vor surprinde toate aceste momente.

Mi-ar plăcea să ne cunoaștem, să aflu mai multe despre tine și despre evenimentul tău și să-ți pot oferi amintiri.

„Camera digitală este un instrument care ne învață să privim fără o cameră digitală”.

× WhatsApp!